Evenemang i Ateljé Götesdotter

EVENEMANG I ATELJÉ GÖTESDOTTER 2018

Verksamhetsplan 2018

1. Årsmöte

Intresseföreningen för ARS DIVINA har årsmöte lördagen den 24:e mars 2018 kl. 13.00 i Ateljé Götesdotter. Efter årsmötesförhandlingarna blir det kaffeservering och underhållning. INGRID SANDÈEN BENGTSSON från Vittsjö spelar teater och läser dikter. Sång och musik får vi av FELICIA CRONHOLM från Bjärnum.

Eftermiddagen avslutas med utlottning av konst till 2017 års medlemmar. Fri entré.

 

2.LÅNGFREDAGSVANDRING

För tionde året arrangerar ARS DIVINA en långfredagsvandring, som i år infaller frdagen den 30 mars. Vandringen börjar med högmässa i Norra Åkarps kyrka. Därefter samlas vi utanför kyrkan ca kl. 12.00. Med kors i händerna går vi i tystnad den korta vägen ner till Ateljé Götesdotter. Där väntar massor av konst, måleri och modeteckningar, av GUNNEL GÖTESDOTTER, som under påsken deltar i MITTSKÅNES KONSTRUNDA för 15 året i rad. Det blir också musik och kaffeservering. Fri entré.

 

3.MODEVISNING blir det söndagen den 15 april kl. 15.00 i Ateljé Götesdotter. Det är NYA MODEVERSTAN i Osby, som återkommer för att visa det nya sommarmodet. Det blirkaffeservering och också lotteri med vinster från Nya Modeverkstan, samt utlottning av en av GUNNEL GÖTESDOTTERS målningar på entrébiljetten.

Entré: 150 kr/ 130 kr för ARS DIVINAS medlemmar.

 

4. FRANSK AFTON blir det lördagen den 16 juni kl. 17.00 då GUNNEL GÖTESDOTTER håller föredrag och berättar om "MITT LIV SOM MODETECKNARE I PARIS". Under föredraget får vi höra en hel del musik och sång av INGELA WAHLGREN & RUNE LINDQVIST, som framför franska chansonger. Vi serverar franska viner, franska ostar plus kaffe och kakor.

Entré: 200 kr/ 180 kr för ARS DIVINAS medlemmar.

 

5. SKÅNSKA FLAGGANS DAG firar vi söndagen den 15 juli kl. 14.00. Efter att ha hissat den skånska flaggan blir det som vanligt ett riktigt skånskt kaffekalas med läckra sommartårtor. Därefter blir det föredrag av mannen som startade Bjärnums Stadsteater, FREDRIK GUNNARSON. Vi får också höra CAMILLA LAGERSTEDT ODGAARD framföra några skånska dikter.

Entré: 200 kr/ 180 kr för ARS DIVINAS medlemmar.

 

6. SAMMY RIMINGTON INTERNATIONAL BAND besöker för tredje gången Ateljé Götesdotter. Fredagen den 3 augusti kl. 19.00. återkommer bandet och förför oss med soul, hymns, jazz och spirituals. Efter konserten blir det kaffeservering och möjlighet att prata med musikerna.

Entré: 200 kr/ 180 kr för ARS DIVINAS medlemmar.

 

7. KARIN LASEROW, den otroligt populära antikexperten från tv-serien "BYTT ÄR BYTT" kommer till Ateljé Götesdotter den 5 september kl. 19.00 för att hålla en föreläsning. Efteråt blir det kaffeservering. Boka plats på tel: 076-847 68 78 eller mejl: gunnel.gotesdotter@telia.com

Entré: 200 kr/ 180 kr för ARS DIVINAS medlemmar.

 

8. JUBILEUM! GUNNEL GÖTESDOTTER firar 15 år med sitt galleri i Bjärnum! Och det hoppas jag att ni alla vill fira tillsammans med mig med en KULTURNATT onsdagen den 10 oktober kl. 18.00-24.00! Det blir kaffeservering med läckra tårtor, massor av frukt, godis och mycket annat gott. Underhållningen denna kväll kommer vi själva att stå för. ALLA SOM VILL FÅR UPPTRÄDA!!! Spela, sjunga eller kanske ställa sig upp och säga något de tycker är viktigt, angeläget, roligt. Jag vill att alla ska få göra sin röst hörd på ett eller annat sätt. MISSA INTE DENNA KVÄLL, SOM VI TROR KOMMER ATT BLI MAGISK OCH HELT FANTASTISK! FRI ENTRÈ!